Prezident ČR v CFMOTO CZ

Někdy se povedou věci nevídané, mimořádně zajímavé, prostě takové, které třeba ani nečekáte…O to více pak potěší a doslova zahřeje u srdce, že práci, kterou léta děláte, ocení někdo opravdu výjimečný. Nevím moc jak jinak uvést opravdu mimořádného člověka, který rozšířil řady spokojených motorkářů, kteří se letos rozhodli pro nejprodávanější motocykl v ČR – náš […]

Prezident ČR v CFMOTO CZ

Někdy se povedou věci nevídané, mimořádně zajímavé, prostě takové, které třeba ani nečekáte…O to více pak potěší a doslova zahřeje u srdce🩵, že práci, kterou léta děláte, ocení někdo opravdu výjimečný. Nevím moc jak jinak uvést opravdu mimořádného člověka, který rozšířil řady spokojených motorkářů, kteří se letos rozhodli pro nejprodávanější motocykl v ČR – náš model CFMOTO 450MT.

🇨🇿Tou mimořádnou osobou není nikdo jiný, než Prezident České republiky, Petr Pavel🇨🇿.

🙏Je nám nesmírnou ctí, že si pan prezident a jeho osobní trenér, vybrali pro další motocyklový level naše mimořádně povedené lehké cestovní enduro, které se letos stalo nejen v ČR motorkovým bestsellerem. Dlouhodobé zapůjčení těchto dvou strojů je jeden z našich dalších speciálních a neobvyklých testů. A bude v podobném módu jako u našich jiných podobných akcí – bez limitu a naplno.

💪Věříme, že si vášnivý motorkář Petr Pavel motorku užije stejně jako další spokojení uživatelé této povedené motorky.

👉Motorka je již po záběhu, je vybavena do terénu a v průběhu podzimu dostane i terénnější obutí a speciální úpravu tlumičů od české firmy TOMMY suspension pro těžší offroad nasazení. V podobné konfiguraci naše „eMTéčko“ už delší dobu důkladně prověřuje i Pepik Sršeň a nedá na motorku dopustit.

👌Co kromě samotného aktu předání motorek prezidentovi České republiky potěšilo nás a naši firmu ještě více byl fakt, že si pan prezident chtěl motorky vyzvednout osobně, se zaškolením, prohlídkou jednoho z největších importů CFMOTO na světě, centrály CFMOTO Czech & Slovakia – Journeyman a možností se dozvědět více jak o dovozci, tak i celé značce CFMOTO.

👍A jako mimořádný bonus a ocenění navíc pak vnímám i čas strávený u nás v kanceláři, kdy jsme měli možnost mluvit jak o motorkách, tak o věcech zcela běžných…A i na bábovku a kafe došlo 😉

Mimořádná událost s mimořádnou osobností. Děkujeme pane prezidente za důvěru. Tým Journeyman CZ / CFMOTO